

Mnohé vědecké studie potvrzují benefity rodinného stolování pro mentální a fyzické zdraví, kvalitu stravování a kvalitu života jeho účastníků. Jak ale nabízet pokrmy s dostatečnou nutriční, hygienickou, gastronomickou nebo i organoleptickou kvalitou? A jak nejlíp naše stravovací návyky nastavit tak, aby naše děti dokázaly profitovat ze zmíněných benefitů? Číst více o smyslu a vzniku tohoto webu
Principem celého konceptu je respektující přístup při zavádění prvního nemléčného pokrmu do stravy kojenců a vytváření jídelních zvyklostí nenásilným způsobem, bez nucení ze strany pečujících osob. Důraz je kladen na společné stolování v rámci pestrého a vyváženého jídelníčku celé rodiny. Zásadní úlohu při zavádění příkrmů metodou BLW hraje bezpečnost jídla předkládaného dětem.
Pravidelně přidáváme nový obsah, přihlas se pomocí emailu a dostaneš všechny důležité zprávy