Pro správnou funkčnost webu a sledování statistik používáme technologie, jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
6 Responses
Krásný den, ještě se chci prosím zeptat, občas si zajdeme do restaurace, ale mám pocit, že dceři (10 měsíců) skoro nic nemůžu dát, protože je to buď slané, tvrdé… Takže jí dám jen úplně trošku ochutnat třeba pyré a dám jí jídlo ze skleničky. Máte prosím na to nějaký tip?
Děkuji moc.
Dobrý den, Dagmar
Děkuji za dotaz. V restauraci se doporučuji poohlédnout po přílohách – vařené brambory nebo třeba vařené zelené fazolky (ty pak rozkrojíte podélně na poloviny) můžou být dobrou volbou, pokud si řeknete o nesolení. Pokud se Vám zdají moc suché, lze zvláčnit olejem, o který můžete obsluhu poprosit. Super možností je také vaječná omeleta, taky poprosit o nesolení. Nebo třeba kuřecí nebo rybí nesolený filet, který si sama nakrájíte podle libosti. Píšu to opravdu velmi obecně, protože mezi jednotlivými restauracemi (a taky ochotou obsluhy) může být neskutečný rozdíl…
Dobrý den, omlouvám se, že se stále ptám, ale ještě mě napadl třeba Cottage sýr. Z hlediska soli je v pohodě, rozmělnit si myslím, že jde také. Může to být alternativa k mozzarelle? Děkuji Vám
Jasně, určitě se ptejte, není problém 🙂
Cottage sýr může (a nemusí) být problém stran konzistence, že se může lepit na patro v závislosti s čím ho smícháte.
Mozzarrella je fajn do ruky jen tak, na proužky, ale cottage už pravděpodobně do něčeho přidáte, proto na něj upozorňuji.
V mém webináři o nabízení pevných kousků vysvětluji konzistence, textury, tvary a bezpečnost dost podrobně, takže pokud se ztrácíte v tom, určitě Vám ho doporučuji.
Hezký den.
R.
Dobrý den, v poslední době jsem postřehla, že syn 8,5 měsíce si společně s jídlem dá do pusy i palec a většinou ho nevyndá a žvýká i s jídlem. Je to v pořádku? Nebo pokud mu nabídnu např. broskev vcelku, nabízím placatou a dost zrálou, tak jí spíše cucá. Je potřeba s tím něco dělat, nebo máte tip, na co se třeba zaměřit? Předem děkuji za odpověď, Míša
Dobrý den, Míšo
Stran bezpečnosti to žvýkání palce nevidím jako problém, spíš mám pocit, že mu chybí větší stimulace. Buď už kvůli tomu, že rostou zuby a má potřebu něco „ohlodávat“ nebo protože tím dosáhne větší stimulace nervových zakončení v pusince. Ať je důvod jakýkoliv, nabízení logopedických kousátek nebo potravin „žužlátek“ může docela dost pomoci. Žužlátkem může být tvrdší patka chleba, ze které si nedokáže ukousnout, vepřové žebírko nebo kuřecí stehenní kost se zbytky masa (pozor, kosti vždy zkontrolujte, jestli nejdou rozlomit), tenší kukuřičný klas zbavený zrn (uvařený samozřejmě),…
Co se týče cucání – nabízejte tenší/užší kousky potravin, které budou „vybízet“ ke žvýkání. Klidně miminku i nasměrujte jeho ručičku s kouskem v ruce na zónu budoucích stoliček.
Mějte hezký den a ať se moc daří!
R.